fbpx

[15.03.2020] Kampanje på læremateriell for elever i yrkesskoler

 

Kampanjepris til de 10 første skolene som tar i bruk læremateriellet!

Kr 200 per elev for alle 3 kursene, inkl. egen administrator, kursportal med arkiv, og support direkte til eleven. Du får også din logo i kursportalen.

Det følger med arkiv for registrering av elever, der administrator kan se hvem som har fullført kursene, legge til nye elever og slette elever som har sluttet.

Arkiv viser en oversikt over hele skolen og oppdelt i klasser.

Se mer om Mini Modul 1.1 her

Se mer om Innføring i LOTO her

[10.03.2020] Nytt kurs erstatter tidligere Risikoforståelse og Sikker Jobb Analyse

Kommer til våren!

Vårt nye kurs er snart ferdig og blir lansert nå til våren. Kurset egner seg for alle fag der det kan oppstå risiko for skade på person, materiell eller miljø.

Kurset erstatter vårt tidligere kurs i Risikoforståelse og kurs i Sikker Jobb Analyse.  Arbeidstilsynet sine råd og skjema er benyttet i kurset.

[05.03.2020] Gratis nettkurs i håndhygiene

Flere av våre kunder tar i bruk nettkurs i håndhygiene for å redusere risiko for Korona. Kurset viser blant annet hvor fort bakterier og farlige stoffer kan spre seg og hvordan utføre god håndhygiene. Vi har også med et lite kapittel om renholder og vaktmester.

Informasjon og oppgaver er hentet fra Folkehelseinstituttet og hygieneveilederen lansert i 2017. Kurset er gratis for alle ansatte hos våre kunder.

Det er opprinnelig laget for institusjoner, men egner seg også godt for andre som ønsker fokus på god hygiene. Ønsker du tilgang til kurset for bruk i plenum? Kontakt oss og vi lager til en bruker.

Håndhygieneinformasjonen brukt i kurset er produsert av Folkehelseinstituttet, og all informasjon, inkludert veileder og lenker til filmene, er tilgjengelig gratis for alle her: https://www.fhi.no/

[01.05.2018] Nytt kurs i brannvernopplæring for barnehager og skoler

Barnehager og skoler

En av våre gode kunder har bestilt kurs for alle etater i sin kommune.

Vi produserer derfor nettkurs i forebyggende brannvern for barnehager, skoler og kontorpersonell. Sammen med våre andre nettkurs i samme tema har vi nå skreddersydd opplæring for alle ansatte i offentlig sektor.