fbpx

[17.10.2021] Nyhet for mat- og drikkeindustrien

Ansatte kan være en ressursEt kurs for dine ledere?

Ansatte sitter ofte med løsningen

Mat- og drikkeindustrien utvikler ofte ny teknologi med innspill fra egne ansatte.

Nøtteknekkeren gir ledere et gratis kurs i kreativ tenkning for å bli mer løsningsorientert og få alle ansatte i forbedringsarbeidet.

Opplegget er finansiert av Næringsdepartemenetet og Kompetanse Norge/bransjeprogrammet.

 

Trykk her for mer informasjon

[10.03.2020] Nytt kurs erstatter tidligere Risikoforståelse og Sikker Jobb Analyse

Kommer til våren!

Vårt nye kurs er snart ferdig og blir lansert nå til våren. Kurset egner seg for alle fag der det kan oppstå risiko for skade på person, materiell eller miljø.

Kurset erstatter vårt tidligere kurs i Risikoforståelse og kurs i Sikker Jobb Analyse.  Arbeidstilsynet sine råd og skjema er benyttet i kurset.

[05.03.2020] Gratis nettkurs i håndhygiene

Flere av våre kunder tar i bruk nettkurs i håndhygiene for å redusere risiko for Korona. Kurset viser blant annet hvor fort bakterier og farlige stoffer kan spre seg og hvordan utføre god håndhygiene. Vi har også med et lite kapittel om renholder og vaktmester.

Informasjon og oppgaver er hentet fra Folkehelseinstituttet og hygieneveilederen lansert i 2017. Kurset er gratis for alle ansatte hos våre kunder.

Det er opprinnelig laget for institusjoner, men egner seg også godt for andre som ønsker fokus på god hygiene. Ønsker du tilgang til kurset for bruk i plenum? Kontakt oss og vi lager til en bruker.

Håndhygieneinformasjonen brukt i kurset er produsert av Folkehelseinstituttet, og all informasjon, inkludert veileder og lenker til filmene, er tilgjengelig gratis for alle her: https://www.fhi.no/

[01.05.2018] Nytt kurs i brannvernopplæring for barnehager og skoler

Barnehager og skoler

En av våre gode kunder har bestilt kurs for alle etater i sin kommune.

Vi produserer derfor nettkurs i forebyggende brannvern for barnehager, skoler og kontorpersonell. Sammen med våre andre nettkurs i samme tema har vi nå skreddersydd opplæring for alle ansatte i offentlig sektor.